Links

SUMMA Coaching

Interessante links

De onderstaande mensen zijn voor mij belangrijke partners om in balans te blijven. Ik verwijs graag door omdat ik niet alles kan en een netwerker en verbinder ben. Op hun website zie je wat de mensen doen!

De kruidbar

Annelies is Herborist, geeft kruiden- en voedingsadvies, is thee- en notenleverancier van Summa, geeft creatieve inspiratie, heeft de zenplek om heerlijk op adem te komen en verdiepende gesprekken aan te gaan!


Learn more

Hilde Verhulst & Fien Demeulemeester

Hilde is integraal lichaamswerker, heeft magische handen en voelt feilloos aan hoe ze je kan helpen. Enorme wijze vrouw met ontzettend veel levenservaring, zowel voor kinderen als volwassenen. Voor mij de ‘Robert Boustany’ van België, dus enorm inspirerend.

Fien is de dochter van Hilde en osteopaat, met een extra grote rugzak van kennis dankzij haar moeder. Ze heeft een praktijk in Gent en komt ook een keer in de week consultaties geven in Zwevegem. 


Learn more

(M)AF 

In Merelbeke zit de droomyogastudio van België. Mariam El Guenaien, mijn goede vriendin heeft daar een geweldige yogastudio en loungebar waar ze volop yogalessen, workshops en creatieve therapie aanbiedt. Het is de reden om naar Gent te verhuizen, bij haar iedere dag yoga doen is wat je wilt. Ze is zo goed in yoga en het aanvoelen van het lichaam. Ze is krachtig, een powervrouw waar je zeker kennis mee mag maken. En als je dan niet van yoga houdt, dan vast van gezellige een gezellige Duitse kerstmarkt die ze jaarlijks organiseert! Dus volg haar zodat je al haar krachten leert kennen, want ze is echt geweldig! 


Learn more

Osteopatenhuis Bob Callewaert

Bob is een goede osteopaat, werkt veel met kinderen, de praktijk zit dichtbij en online kun je hem boeken, erg handig!Bob is een goede osteopaat, werkt veel met kinderen, de praktijk zit dichtbij en online kun je hem boeken, erg handig!


Learn more

Lotus Welzijn Lauwe

Herlinde geeft naast yoga ook schoonheidsbehandelingen, heeft een mooi saunalandschap, geeft massages en heeft een hele mooie opleiding genoten die zorgt dat ze erg thuis is in ayurveda en relaxatie. Een goede yogacollega die ik zeker kan aanraden, alles wat ze aanbiedt is grondig doordacht en ze is gewoon een super lief mens!


Learn more

Psycholoog Sofie Keppens, Marke

Sofie is een psychologe met een mooie praktijk in Marke. Ze zit vlakbij, is meer dan psycholoog, heeft een plek om op adem te komen!


Learn more

Psycholoog Leen Cornelis, Zwevegem

Soms kom je er zelf even niet meer uit en heb je hulp nodig. Daar is niets mis mee! Leen is een toppsycholoog waar ik graag naar door verwijs. Tijdig bellen voor een afspraak ik de boodschap, het is een welgekende praktijk met vaak een wachtlijst!


Learn more

Yogasite Breda, Dorinda Farver, Robert Boustany, Nikki Formen

Gewoon omdat de best yogadocenten genoemd dienen te worden. Robert, Dorinda en Nikki wat een geweldige plek in Breda bieden jullie mij. De teachertraining, de workshops, de veilige plek, het is zalig om hier les te volgen. Dus mocht je net als ik een teachertraining willen; dan is dit gewoon echt de beste die er is! Alles is wel in het Engels! En woon je in de buurt van Breda, dan kun je daar dus je dagelijkse yogalessen vinden! 


Learn more

Vanessa Demeulemeester 

Vanessa leerde me als eerste de kneepjes van het kinderyogavak en ze heeft daarnaast ook een daverend enthousiasme.  Samen met haar man heeft ze amba-amba. Dit is onder andere een geweldig leuk inspiratiewinkeltje voor yogaspullen en meer, waar je nog lekker ouderwets alles kan zien; voelen en vinden, echt beter dan online en zeker weten uniek in België, dus een bezoekje waard! 


Learn more

Helen Purperhart

Helen is de uitvindster van de kinderyoga in Nederland, van haar halen we de mosterd, zij maakt de producten waarmee ik graag werk. Om thuis of op school yoga te doen, als inspirator of meer, ze heeft een mooie website mocht je meer yogamaterialen of cursussen nodig hebben dan dat er bij amba-amba in België zijn! 


Learn more