Over Summa Coaching

Dit kan ik wel!

Daphne Viguurs

 Ik ben Daphne, Nederlandse, ik ben geboren in 1976 en heb een prachtig gezin met 3 kinderen, Jasper (’04) en onze tweeling Silke en Lana (’14). Individuen, bedrijven en het onderwijs inspireren met alle technieken die het voor mensen makkelijker maakt om op thuis, op het werk en/ of school de prestatiedruk aan te kunnen, dat is wat ik wens over te brengen. Mijn cv vind je op linkedIn, kort samengevat:  Ik ben een trouwe hond, loyaal aan mijn werkgevers, vrienden en klanten. Nieuwsgierig en altijd wil ik blijven leren en iets nieuws uitproberen, op zoek naar inspirerende lessen om gezonder in het leven te staan. Op de fiets naar mijn werk is het volgende doel. Zo kan ik de mix van onze kinderen naar school brengen en hen aandacht geven in combinatie met mijn werk met veel plezier blijven doen. Ik sta zeer positief in het leven, overtuigingskracht en verbindingskracht zijn een van mijn sterktes. Moeder, leerkracht, yogajuf, inspirerende & enthousiaste coach die jou of uw onderneming graag een frisse wind meegeeft voor de toekomst! Bij mij haal je de mosterd, ik deel graag!

wat doet summa coaching

Summa = Totaal

Een volledige coaching aanbieden, voor individuen of teams, werk en/of privé. Doelen bereiken, inspiratie bieden met zaken die goed zijn voor je gezondheid of onderneming, zowel fysiek als mentaal.

Ontspanning en een optimistische blik creëren door diverse praktische tools en technieken aan te leren die je zelf kan toepassen in je leven. De prestatiedruk van  het onderwijs en het arbeidsleven is hoog. Dit zorgt dat je nood hebt aan technieken die je helpen om in balans te blijven met je werk/privéleven en om de rush van iedere dag aan te kunnen. We bieden je een veilige, laagdrempelige  ontmoeting waar warmte, gezelligheid en empowerment vanuit het hart wordt doorgegeven. Bij ons haal je kracht, inspiratie en energie uit de coaching die je volgt. Dit is meer dan een uurtje praten, sporten of ontspannen, het is voeding voor je geest, lichaam en ziel!