Over Summa Coaching

SUMMA Coaching

Dit kan ik wel!

Daphne Viguurs

 Ik ben Daphne, Nederlandse, ik ben geboren in 1976 en heb een prachtig gezin met 3 kinderen, Jasper (’04) en onze tweeling Silke en Lana (’14). Individuen, bedrijven en het onderwijs inspireren met alle technieken die het voor mensen makkelijker maakt om op thuis, op het werk en/ of school de prestatiedruk aan te kunnen, dat is wat ik wens over te brengen. Mijn cv vind je op linkedIn, kort samengevat:  Ik ben een trouwe hond, loyaal aan mijn werkgevers, vrienden en klanten. Nieuwsgierig en altijd wil ik blijven leren en iets nieuws uitproberen, op zoek naar inspirerende lessen om gezonder in het leven te staan. Op de fiets naar mijn werk is het volgende doel. Zo kan ik de mix van onze kinderen naar school brengen en hen aandacht geven in combinatie met mijn werk met veel plezier blijven doen. Ik sta zeer positief in het leven, overtuigingskracht en verbindingskracht zijn een van mijn sterktes. Moeder, leerkracht, yogajuf, inspirerende & enthousiaste coach die jou of uw onderneming graag een frisse wind meegeeft voor de toekomst! Bij mij haal je de mosterd, ik deel graag!

wat doet summa coaching

Summa = Totaal

Een volledige coaching aanbieden, voor individuen of teams, werk en/of privé. Doelen bereiken, inspiratie bieden met zaken die goed zijn voor je gezondheid of onderneming, zowel fysiek als mentaal.

Ontspanning en een optimistische blik creëren door diverse praktische tools en technieken aan te leren die je zelf kan toepassen in je leven. De prestatiedruk van  het onderwijs en het arbeidsleven is hoog. Dit zorgt dat je nood hebt aan technieken die je helpen om in balans te blijven met je werk/privéleven en om de rush van iedere dag aan te kunnen. We bieden je een veilige, laagdrempelige  ontmoeting waar warmte, gezelligheid en empowerment vanuit het hart wordt doorgegeven. Bij ons haal je kracht, inspiratie en energie uit de coaching die je volgt. Dit is meer dan een uurtje praten, sporten of ontspannen, het is voeding voor je geest, lichaam en ziel!
Naast Summa Coaching ben ik in 2018 gestart met de VZW Dit kan jij wel! Er volgt nog een mooie aparte pagina, maar voor nu is dit de enige kennisgeving. 

VZW Dit kan jij wel! is er om mijn levensdoel te bereiken. Zoveel mogelijk kinderen (jong en oud) in het onderwijs de tools in handen geven om zelfredzaamheid te bevorderen. Je leert mindfulness, yoga, grenzen stellen, emoties uiten op een plezierige en ontspannen manier. De leerkracht en leerling bereiken, het zaadje planten en dan wensen dat ze de geleerde lessen blijven oefenen zodat ze het nooit meer zullen vergeten. In het najaar 2018 startte ik mijn pilot op in Marke en ondertussen zijn we op de goede weg. Een lesmethode, online lessen en nog meer interessante mogelijkheden zoals een leerkrachtenopleiding staan te wachten. Ik werk samen met een paar prachtige mensen, die binnenkort via de nieuwe pagina voorgesteld worden. 

Ben je nieuwsgierig naar wat VZW Dit kan jij wel! voor jouw school of team kan betekenen, dan kun je me contacteren. Ook voor sponsoring zijn wij heel graag te vinden. Het onderwijs is de plaats om vaardigheden aan te leren, mijn methode is laagdrempelig en betaalbaar, enkel door subsidies en inzet van vrijwillige bijdragen (in tijd of geld). Ik hoor graag of jij een steentje wil en kan bijdragen!