Vakantiekampen

SUMMA Coaching

Vrijheid, blijheid, de wereld op zijn kop! Vakantie yogakamp week 1. Per dag inschrijven mogelijk!

Een onvergetelijke week zal dit worden. De wereld omgekeerd, kinderen die leren wat vrijheid echt betekent. Wat als we de structuur samen maken, welke rol speel jij.
Je kiest deze week zelf je kleding uit, dus kom je graag in gala of juist in duikpak, of verkleed als clown? Alles mag en verkleden kan ook hier met onze verkleedkoffer. En wat zou je graag meenemen als tussendoortje en lunch.
Of wat dacht je van yogahoudingen leren en verzinnen en samen een nieuw spel maken. En creatieve mogelijkheden ontdekken waarvan je dacht dat je er te jong of te oud voor zou zijn. Vintage met inkt of high tech zonder pc? Het kan allemaal en wij ontdekken hoe!
Ook gaan we samen de strijd tegen de vervuiling aan, maken een ‘huishoud’plan om te recyclen en helpen Mooimaker Anja mee om van Marke een nog schonere plek te maken. Wij tonen aan de grote mensenwereld hoe wij de wereld graag zouden zien als we groot zijn.

Voor kinderen van 4 tot en met 14 jaar

Maandag 1 juli t/m vrijdag 5 juli 2019, 

€ 35,00 per dag of €150,00 inclusief gezonde tussendoortjes en drankjes. Lunch zelf meebrengen

Summa Coaching, Dit kan jij wel! Marke

Inschrijven

Paradoxen – bekijk het eens van twee kanten! Vakantie yogakamp

Aan elk verhaal zitten twee kanten en wij leren deze week op twee manieren te kijken. Of je nu jong of oud bent, beide zijden leren kennen is wel handig. We laten het deze week zintuiglijk ervaren. Werken met tegengestelden, maken veel lol met dingen die we anders nooit zouden doen. Alles is te verwerken in yoga oefeningen en meer. We verwerken het in kook/bakkunsten, gaan creatief aan de slag met materialen, gebruiken de natuur om ons heen. We verruimen onze blik en leren ons verwonderen met fantasie, beweging en creativiteit!
Maandag: We maken kennis met rust en drukte. De coole yogamoves en rustige meditatieverhalen. We maken chaos en creëren stilte om in allerlei omstandigheden te kunnen overleven. We gaan aan de slag met muziek en dansen zonder geluid. Dinsdag: Vies en schoon. Neem deze dag zeker schone kledij mee en trek kleding aan die vies mag worden (ook de verschoonkleding). Van manicure tot modderbad of omgekeerd😊 We gaan met mooimaker Anja op stap om de wereld een beetje schoner te maken. We proberen uit wat we anders niet zouden proeven en maken een super lekker dessert klaar!
Woensdag: Boos en blij. De dans van emoties, spetteren met verf, theateryoga en meer. Een dag vol hoogtepunten zoals met het maken van een gevoelensmonster voor thuis.Donderdag: leeg en vol. Opruimen op een leuke manier kun je op een yogamanier leren. Je buik rondeten met gezonde tussendoortje of yoga op twee bijzondere manieren, laat je maar verrassen. Vrijdag: Licht en donker – Een yogafeestje op een pikdonkere yogazolder, lichtjes maken, kleur gebruiken en meer. We sluiten onze fijne yogaweek in stijl af!

Maandag 8 juli  t/m vrijdag 12 juli 2019 

€35,00 per dag of €150,00 inclusief gezonde tussendoortjes en drankjes. Lunch zelf meebrengen

Summa Coaching, Dit kan jij wel! Marke 

Inschrijven

Allemaal beestjes, dierenyoga kamp met daguitstap. 5-daags yogakamp  Zomer week 8 VOLZET

Deze week leven we ons in als dieren met dierenyoga. Verzorgen we de dieren extra goed alsof het hun verjaardag zou zijn en respecteren we de natuur door op stap te gaan alsof we de boswachter zouden zijn. We ontdekken de kleinste insecten en dieren en gaan op zoek naar de mooiste dieren in de buurt.
We verkleden en schminken ons als dieren indien we dat wensen en kopiëren hun gedrag. We leren te communiceren en aanvoelen als een dier en mogen zelfs een heel leuk ervaren hoe het is om te eten en drinken als een dier. Dierengeluiden, materialen van dieren en stilstaan bij vegetarisch en veganistisch leven zijn ook onderdelen van onze week.
De ontwikkeling van aap naar mens, de hiërarchie van dieren, de leeuwenkoning of misschien een speciale natuurdocumentaire, we maken er een mooie leerzame week van.

Maandag 19 augustus tot en met vrijdag 23 augustus 2019

€150,00

Summa Coaching, Dit kan jij wel! Marke

Inschrijven

Back to school yoga 4 daagse Relax en Restore – Zomer week 9

Dit jaar leer je weer nieuwe zaken bij als je vaste klant van ons back to schoolprogramma bent. Wat dacht je van restorative yogahoudingen voor kinderen bijvoorbeeld. Of hoe maak je een gezonde brooddoos klaar. We leren of herhalen natuurlijk de beste yogahoudingen om ons klaar te stomen voor een nieuw energiek jaar. Dus wil je nog een paar dagen ontspannen voordat je weer flink moet gaan werken voor school, dan zit je bij ons goed. We gaan ons mentaal voorbereiden op wat komen gaat en kijken wat er speelt in de groep. Zo kan het zijn dat er deelnemers zijn die het lastig vinden om terug naar school te gaan of die snel een spanning voelen opkomen bij het denken aan huiswerk.
Natuurlijk zijn er ook leerlingen die uitkijken naar school en het leuk vinden om te leren hoe ze naast school ook een andere hobby verder kunnen uitdiepen, zoals yoga. We gaan in deze 4 dagen alle basishoudingen van de yoga aanleren zodat je eventueel bij de wekelijkse reeks al wat vertrouwd bent.
Ook kan het zijn dat je wat meer wilt weten over hoe het werkt met vrienden maken en in nieuwe situaties terecht komen. Hiervoor werken we aan het ontwikkelen van enkele sociale vaardigheden om de start van het nieuwe schooljaar goed te laten verlopen.
Het wordt een fijne mix van creativiteit, yogahoudingen, mindfulness en veel tips en met elkaar babbelen en spelen. Genoeg om alle energie van de vakantie wat langer vast te houden en te gebruiken voor een goede start van het schooljaar!

Maandag 26 augustus t/m donderdag 29 augustus 2019 

€120,00

Summa Coaching, Dit kan jij wel! Marke

Inschrijven

Halloween herfstyogakamp

Griezelen en grappen maken, yoga van donker naar licht, knutselen en wandelen, spelen en plezier maken. Vanalles staat op dit programma wat we in de zomervakantie zullen aanvullen! 

28 tot en met 31 oktober 2019 

€120,00

Summa Coaching, Dit kan jij wel! Marke en Schouwburg/stad Kortrijk

Inschrijven