Vakantiekampen

Halloweenkamp herfstvakantie 2019, 4 daagse

Halloween is jezelf mogen schminken in griezels en mensen laten schrikken, langs de deur gaan en zingen voor een traktatie. Maar Halloween bij ons is meer, het is griezelyoga, monsterlijke baksessies, enge verhalen vertellen en angsten overwinnen met veel creatieve knutselmomenten en ook meditatie momenten. Samen maken we er een waar halloweenfeest van. Verkleden mag, maar hoeft niet. Leeftijd van 4 tot 14 jaar. Voor de kleintjes maken we het natuurlijk minder spannend! Opvang voor 9 uur en na 17 uur mogelijk. Deze kampen gaan op de yogazolder en in huiselijke sfeer door. We hanteren een beperkte groepsgrootte van 12 kinderen (buiten onze eigen kinderen) om persoonlijke aandacht te kunnen garanderen.

Maandag t/m donderdag 29, 30, 31 oktober 2019

€120,00 inclusief gezonde tussendoortjes en drankjes. Lunch zelf meebrengen

Summa Coaching, Dit kan jij wel! Marke

Inschrijven

Kleuter/kinderyogakamp ‘Wonderlijke sprookjes’ Kerstvakantie 2018, 2 daagse

Assepoester en Sneeuwwitje, Bulletje en Bonestaak;
Goudlokje en Doornroosje, Hans en Grietje en Klaas Vaak;
Vrouw Holle en Klein Duimpje, De familie Piggelmee;
Zelfs Jan Klaassen en Katrijntje en de oude Toverfee
zingen in het Sprookjeskoor: “Veel Geluk en Voorspoed hoor!!”
Deze rijm en andere sprookjes, in yogavorm en vol van fantasie gaan de kleuters en kinderen van het yogakamp ontdekken. We bakken koekjes voor de oma van Roodkapje en schudden de kussens net als Vrouw Holle zodat het hopelijk zal sneeuwen in Kortrijk. Veel liedjes en dikke pret op de yogazolder en in huiselijke sfeer gegeven voor uw kleine kanjer! We hanteren een beperkte groepsgrootte van 12 kinderen (buiten onze eigen kinderen) om persoonlijke aandacht te kunnen garanderen. 

Voor kinderen van 3 tot en met 14 jaar

Donderdag 27 en vrijdag 28 december 9:00 – 17:00 uur

€60,00 inclusief gezonde tussendoortjes en drankjes. Lunch zelf meebrengen

Summa Coaching, Dit kan jij wel! Marke

Inschrijven

 Kinderyogakamp De magische droomboom, kerstvakantie 2018-2019, 3 daagse 

Dit kamp staat vol van magie. Geen gewone magie met goocheltrucs maar yogamagie. Voel de confetti van energie in je lichaam, droom van wonderlijke werelden in fijne meditaties en leef je uit met het maken van je eigen droomboom. We gaan bewegen, dansen en zingen, spelen en volop verhalen verzinnen. Dromen, fantaseren en genieten, alles kan in deze drie dagen. Het is 2019, dat wat jij wil wensen kan uitkomen, de droomboom wijst je de weg! We hanteren een beperkte groepsgrootte van 12 kinderen (buiten onze eigen kinderen) om persoonlijke aandacht te kunnen garanderen. Dit kamp gaat op de yogazolder en in huiselijke sfeer door.

Voor kinderen van 4 tot en met 14 jaar

Maandag t/m woensdag 2/3/4 januari 2019

€90,00 inclusief gezonde tussendoortjes en drankjes. Lunch zelf meebrengen

Summa Coaching, Dit kan jij wel! Marke

Inschrijven