Workshops

SUMMA Coaching

Lekker in je vel met De Creatiespiraal – Inspiratiesessie

Sta jij op een kruispunt in je leven en kun je wat richting gebruiken?
Wil jij terug bij jezelf komen?
Wil jij in je kracht staan en je zelfvertrouwen een boost geven?
Wil jij ontdekken wat er nodig is om tot resultaten te komen?
Wil jij nieuwe stappen zetten in je leven en veerkrachtig zijn?
Wil jij leren hoe je de ongewenste emoties die je ervaart kan gebruiken als navigatiesysteem?
Wil jij in verbinding komen met anderen, zodat je niet alleen er voor staat?
Kom dan naar de inspiratiesessie van de Creatiespiraal. Daphne Viguurs brengt je in 2,5 uur op inspirerende ideeën om positief aan het werk te gaan met jezelf. Op ieder levensgebied is het mogelijk om je lekker-in-je-vel te voelen, je kan leren balanceren! Het 12 stappenplan van de Creatiespiraal is verwerkt naar een totaalconcept, het Summa Lekker in je vel – traject. De inspiratiesessie is een tipje van de sluier die Herlinde en Daphne samen aanbieden dit najaar.

Data 2019 volgen

Diagorasstraat 9, Marke

Inschrijven

Workshop Mediteren

In deze workshop staan we stil bij de diverse meditatievormen die er zijn. De herfst is een mooie tijd om los te laten wat je niet meer nodig hebt en te aanvaarden dat wat er is. Ieder mens heeft dagelijks enorm veel gedachten, loopt soms tegen ongewenste emoties aan en kent soms of vaak fysieke pijn. Mediteren kan je helpen om te leren omgaan met alles wat je dagelijks op je pad tegen komt. In de veilige en gezellige omgeving van de Kruidbar staan we stil bij de verschillende manieren waarop je kan mediteren. Van yoga tot zitmeditatie, van mantra zingen tot visualisatie, mindfulness of een speciale concentratie oefening met de zintuigen. Kom ontdekken wat mediteren echt betekent en schrijf je in! Wees welkom.

Data volgen nog 

Diagorasstraat 9, Marke

Inschrijven

 Workshop Ontknoopen, maak van je ongewenste emoties je navigatiesysteem

Hoe kom je uit een negatieve spiraal? Op zoek naar een natuurlijke weg van de negatieve naar de positieve spiraal, ontdekte schrijver en Natuurkundige Marinus Knoope (Boek De Creatiespiraal) dat zogenaamd negatieve emoties in feite gezonde prikkels zijn die, als je ze toelaat en ermee speelt, juist die kracht blijken te bevatten die je op dat moment nodig hebt. Als je moe bent en je doet moe dan rust je uit. Als je gilt in de achtbaan dan is het lekker spannend. Als je speelt dat je boos bent straal je gezag uit. En als je depressief bent en je stapt in de leegte dan ontmoet je daar de zin van je bestaan. Tijdens deze workshop krijg je uitleg en inzicht over het Creatie Emotie Navigatie Systeem. 
Laat je inspireren door Daphne Viguurs, zij volgde alle trainingen en assisteerde Marinus tijdens trainingen en voordrachten. Zijn werk geeft je een nieuw inzicht en Daphne’s optimisme is een fijne boost tijdens de donkere dagen! 

Data 2019 volgen nog

Diagorasstraat 9, Marke

Inschrijven

Workshop Wensborden maken

Wat wens jij voor 2019? Tijdens deze workshop ben je aan hard aan het werk. Het is een intuïtief proces om je wensen voor het nieuwe jaar 2019 om te zetten in beelden. We maken wensborden en gebruiken daarvoor diverse materialen om je wensbord aantrekkelijk te maken. Een fijne gelegenheid om doelen te stellen en technieken aan te leren om ze ook te realiseren.

Daphne is opgeleid Creatiecoach door Marinus Knoope. Ze leerde alle fijne technieken uit het managementboek De Creatiespiraal (bestseller) van hem en gaat jou nu inspireren. Wacht niet te lang, start met een nieuw begin, een mooiere datum is er bijna niet! 

Data volgen nog

Diagorasstraat 9, Marke

Inschrijven