Partner organisaties

Kruidbar

Annelies is Herborist, geeft kruiden- en voedingsadvies, is thee- en notenleverancier van Summa, geeft creatieve inspiratie, heeft de zenplek om heerlijk op adem te komen en verdiepende gesprekken aan te gaan!

Hilde Verhulst & Fien Demeulemeester

Hilde is integraal lichaamswerker, heeft magische handen en voelt feilloos aan hoe ze je kan helpen. Enorme wijze vrouw met ontzettend veel levenservaring, zowel voor kinderen als volwassenen. Voor mij de ‘Robert Boustany’ van België, dus enorm inspirerend.

Fien is de dochter van Hilde en osteopaat, met een extra grote rugzak van kennis dankzij haar moeder. Ze heeft een praktijk in Gent en komt ook een keer in de week consultaties geven in Zwevegem. 

(M)AF 

In Merelbeke zit de droomyogastudio van België. Mariam El Guenaien, mijn goede vriendin heeft daar een geweldige yogastudio en loungebar waar ze volop yogalessen, workshops en creatieve therapie aanbiedt. Het is de reden om naar Gent te verhuizen, bij haar iedere dag yoga doen is wat je wilt. Ze is zo goed in yoga en het aanvoelen van het lichaam. Ze is krachtig, een powervrouw waar je zeker kennis mee mag maken. En als je dan niet van yoga houdt, dan vast van gezellige een gezellige Duitse kerstmarkt die ze jaarlijks organiseert! Dus volg haar zodat je al haar krachten leert kennen, want ze is echt geweldig! 

Atelier de Planeterij 

Voor creatieve, intuïtieve en spirituele vormgeving.

Atelier de Planeterij komt voort uit twee uit de hand gelopen hobby’s.

Astrologie: De Planeterij.

Sinds 1998 houdt mijn zus, Jolande Viguurs zich bezig met de overeenkomsten tussen posities van planeten en de karaktereigenschappen, het verhaal, de omstandigheden, de talenten, vaardigheden, uitdagingen en drijfveren van de mens. Wie ben je, wat wil je, wat kom je hier op aarde doen? Waar ben je goed in en wat vind je moeilijk, en hoe kun je daar nu het beste mee omgaan voor jezelf. Wat heb Jij nodig om in je Element te zijn?

Acrylgieten: Atelier

Atelier de Planeterij houdt zich bezig met een combinatie van creatieve, intuïtieve en spirituele vormgeving. De workshops worden in Zeist gehouden maar voor groepen en workshops spreken we ook graag af in Marke of op locatie! Een vrijgezellenfeest, een jubileum met vriendinnen, een teambuilding of gewoon ter ontspanning. De combinatie met persoonlijke horoscoop lezingen en werken aan een mooie creatie is ook mogelijk. Voor meer informatie, contacteer Jolande via https://www.facebook.com/atelierdeplaneterij/

Lotus Welzijn Lauwe

Herlinde geeft naast yoga ook schoonheidsbehandelingen, heeft een mooi saunalandschap, geeft massages en heeft een hele mooie opleiding genoten die zorgt dat ze erg thuis is in ayurveda en relaxatie. Een goede yogacollega die ik zeker kan aanraden, alles wat ze aanbiedt is grondig doordacht en ze is gewoon een super lief mens!

Op stap, Psycholoog Leen Cornelis en Tine Vermandere, Zwevegem

Soms kom je er zelf even niet meer uit en heb je hulp nodig. Daar is niets mis mee! Leen en Tine zijn toppsychologen waar ik graag naar door verwijs. Tijdig bellen voor een afspraak ik de boodschap, het is een welgekende praktijk met vaak een wachtlijst!

Yogasite Breda, Dorinda Farver, Robert Boustany, Nikki Formen

Gewoon omdat de beste yogadocenten genoemd dienen te worden. Robert, Dorinda en Nikki wat een geweldige plek in Breda bieden jullie mij. De teachertraining, de workshops, de veilige plek, het is zalig om hier les te volgen. Dus mocht je net als ik een teachertraining willen; dan is dit gewoon echt de beste die er is! Alles is wel in het Engels! En woon je in de buurt van Breda, dan kun je daar dus je dagelijkse yogalessen vinden! 

Isabelle BlanquART - TCC

Voor huiswerkbegeleiding, examencommisie begeleiding, studietips en het aanleren van technieken om diverse vakken beter op te nemen, verwijs ik graag door naar Isabelle Blanquart. Zij heeft een lange historie met goede resulaten en hoge slagingskansen op haar CV staan. Ze begeleidt studenten zeer professioneel en heeft een mooi netwerk van diverse leerkrachten die verscheidene vakken kunnen begeleiden. 

http://www.hrmconsultancy-blanquart.be/index.php

WINGG, het West-Vlaams Integrerend Netwerk Geestelijke Gezondheid voor kinderen, jongeren en hun context. 

Als kinderen het moeilijk hebben, of ouders, weet dan dat er hulp te vinden is. In eerste instantie trek je aan de bel op school of bij je huisarts of familie, maar lukt het niet en dreigt de situatie uit de hand te lopen, weet dan dat er hulp is! Wingg in West-Vlaanderen en het Care team in Oost-Vlaanderen helpen je op weg. Hieronder de informatie van Wingg, via hen kom je wel bij Care Oost-Vlaanderen. 

Visie

Elk kind of jongere én diens context heeft steeds recht op een toegankelijke, betaalbare, betrokken, positieve, deskundige, kwaliteitsvolle en continue GGZ op maat van zijn/haar noden overeenkomstig het subsidiariteitsprincipe (stepped care).  Er wordt steeds vertrokken vanuit zowel de krachten (talenten) als  beperkingen van de jongere  en diens  context waarbij steeds de meest effectieve, wetenschappelijk onderbouwde  behandelmethoden worden ingezet. De herstelvisie staat hierin centraal. Zowel binnen de zorg als binnen de netwerken staan dialoog en participatie van kinderen en jongeren én hun context in de verschillende fasen van beslissing centraal. https://wingg.be/

Osteopatenhuis Bob Callewaert

Bob is een goede osteopaat, werkt veel met kinderen, de praktijk zit dichtbij en online kun je hem boeken, erg handig!Bob is een goede osteopaat, werkt veel met kinderen, de praktijk zit dichtbij en online kun je hem boeken, erg handig!