Op weg naar Mars…………….

14th februari 2018 0 Door Daphne Viguurs

Als je goed kijkt dan zie je ze overal! En als je Schmurz roept, ja dan weet je het zeker…… Marsmannetjes bestaan en wij kunnen ze ontmaskeren hoor! Hoe, dat gaan we niet verklappen want ja jullie, volwassenen die dit nu lezen, die zijn er misschien wel een! Wij, de kinderen en Daphne, delen een geheim!

Het begint met iedere ochtend te ontspannen en vooral veel lachen. Daarna Star trekking, ons lijflied inoefenen en opwarmen. Het onderdeel op je kop staan, is zeeeeeeer belangrijk en slechts mogelijk als je goed oefent! En tja, iets wat jullie niet doen, omdat er meestal geen tijd is, maar wij nu wel, wij hebben professor Slinger ontmoet. De man die op Spinrag (wat lijkt op Mars), ons de draad gaf om tot Mars te slingeren.

Daarvoor bezochten we ‘Missing light’ en kwamen we erachter dat je auto’s kan ombouwen tot vaartuig, vliegtuig, onderzeeër en meer.  Dus nu hebben we bijna alle tools in handen om te gaan!

Deze week verbreden we onze horizon, bereiden we onze ouders voor en hopen we op de ultieme reis naar Mars, maar dan ook weer terug. Vrijdagmiddag om 17 uur zijn we er weer hoor!

Wil je nu meer weten of baal je ontzettend dat je de reis gemist hebt? Geen nood, we herhalen dit kamp, maar dan in de zonnige editie in de zomervakantie. Dus de 2e, 4e, 6e week van de vakantie ben je welkom. Week 9 van de vakantie is traditiegetrouw Back-to-school thema en dan aarden we enorm, met extra oefeningen voor de school weer aan te kunnen. Onze troep is dat het vakantiekampen zijn in huiselijke omgeving, inclusief kindvriendelijke hond en aaibare knuffelkatten. De kleinschaligheid zorgt dat we persoonlijke aandacht en een op maat kamp bieden. Ervaren is de beste optie!

Maar goed, nu weer terug naar onze voorbereidingen, vandaag maken we eindelijk de Martiaanse gerechten die we zo graag zullen eten, vanmiddag knutselen we onze stad en doen we natuurlijk aan veel yoga. En morgen……. tja, dat is een verrassing, maar nu vlieg ik er vandoor…groeten van Mars!